Kunderne fortæller

Din succes er vores succes! Læs her, hvordan Clausion har hjulpet virksomheder med finansiel planlægning, rapportering, driftsplanlægning og finansiel konsolidering.

Alko

Alko: Smidig budgettering og prognosering

“Clausion Cloud passer til vores overordnede arkitektur og forenkler hele paletten. Derudover så virker alt virkelig godt rent teknisk. Med Cloud er opdateringer til nye versioner smidige og hurtige – sammenlignet med konventionelle løsninger.”

Læs mere

Parmaco daghemmet kuninkaantammi

Parmaco: Automatisering giver pålidelighed

“Samarbejdet har været utroligt – vi har samarbejdet med topkonsulenter inden for branchen. Det er ofte et problem i systemprojekter, at vi økonomer taler et andet sprog end den tekniske ekspert, der sidder på den modsatte side af bordet – det er slet ikke tilfældet med Clausion.”

Læs mere

Genelec

Genelec: Vigtigheden af løbende prognoser

”Jeg har været meget tilfreds med Clausion-konsulenterne og kundeservicen. Konsulenterne har stor erfaring fra forskellige slags virksomheder og driftsmiljøer. Vores samtaler er altid meget gode, og de bringer aktivt forskellige slags løsninger på bordet. Vi har aldrig været skuffede over Clausions kundeservice.”

Læs mere

Fortaco

Fortaco: Finansiel konsolidering i egne hænder

“Projektet var rigtig godt organiseret af Clausion. Clausion ved også, hvad der sker ud fra et numerisk perspektiv, ikke kun et systemperspektiv. Løsningen kombinerer et godt system med omfattende emneekspertise.”

Læs mere

Eezy kundcase

Eezy: “Vi refererer til de samme tal”

“Al rapportering og analysering af data foregår i Clausions system. På den måde kan vi være sikre på, at data og tal er ens for alle – uanset, om det gælder økonomiafdelingen, salg, forretningen eller administrationen.”

Læs mere

Unisport

Unisport – på vej mod Cloud

“Samarbejdet med Clausions konsulenter har været fremragende. Jeg ser frem til, hvad overgangen til Clausion Cloud vil medføre. Specielt i tider med forandring understreges vigtigheden af et godt samarbejde mere end nogensinde før.”

Læs mere

Granlund

Granlund: Tidsbesparende på det økonomiske område

“Alle data ligger på det samme sted, og vi har ikke behov for at overføre dem fra ét system til et andet, hvilket sparer os meget tid. Dette har fremskyndet vores budgetteringsproces i væsentlig grad, da vi hverken behøver at booke tid eller ressourcer til de unødvendige mellemfaser.”

Læs mere

Lehto

Lehto: Datasporing på forskellige niveauer

”Alt i alt har jeg været meget glad for Clausion, og samarbejdet har været både godt og smidigt. Clausion-konsulenterne er meget erfarne, og det kan man virkelig se på deres arbejde.”

Læs mere

Finnvera

Finnvera: Effektiv rapportering

Service og fleksibilitet – systemet kan justeres til virksomhedsspecifikke behov, og Clausion har gode ressourcer til at håndtere disse ændringer.

Læs mere