data on devices

Tal, du kan stole på

Clausions løsninger fungerer som et nervecenter for finansafdelingen gennem sin rolle som integreret knudepunkt mellem de fleste forretnings- og driftssystemer. Al data er tilgængelig til forretningsplanlægning, rapportering og finanskonsolidering. Ensartede data garanterer, at du kan stole på tallene.

Takket være Cloud kan du arbejde når som helst og hvor som helst, så længe du har internetforbindelse. Spild ikke din tid på at indsamle data, men fokusér i stedet på at analysere dem, og giv din virksomhed den bedste chance for at opnå succes.

ipad with dark backgroud

Planlægningssystem til en transparent planlægning i realtid

Clausion Business Planning kombinerer økonomisk planlægning og rapportering med en multidimensionel operativ planlægning. Systemet indsamler alle data for at sikre en effektiv virksomhedsledelse – og dataene bliver præsenteret i et ensartet format, der er nemt at aflæse. Brug din tid på at analysere og træffe beslutninger, i stedet for at spilde den på selve indsamlingen af ​data. Clausion Business Planning er designet til at lette din virksomheds daglige rutiner og kritiske beslutninger.  

En komplet løsning til finansiel konsolidering

Finansiel konsolidering kan være let og praktisk, når du bruger en komplet løsning med netop dette mål. Automatisér processer, og brug færdige skabeloner baseret på den nyeste standard – gør det ligetil at arbejde med IFRS-rapportering. Dedikerede eksperter fra Clausion hjælper dig med alle konsolideringsrelaterede spørgsmål undervejs.  Fordel din arbejdstid korrekt, og spar tid med automatiserede rutiner.

Smarte og datadrevne beslutninger

Data er kernen for Clausions løsninger. Ønsker du en færdig og komplet løsning til finanskonsolidering, eller vil du skærpe jeres forretningsplanlægning og rapportering? Eller måske begge dele? Uanset hvad du vælger, træffer du smarte, datadrevne beslutninger for din virksomhed ved at vælge Clausions løsninger.

Vil du booste din virksomhed? Kontakt os for nærmere information!