data on paper

En komplet løsning til finansiel konsolidering

Bruger du masser af tid på at håndtere de samme tal og data igen og igen? Gør dit arbejde enklere og automatisér tilbagevendende opgaver. Med hjælp fra færdiglavede rapporteringsskabeloner, lavet efter de nyeste standarder, har finansiel konsolidering aldrig været så nemt.

ipad with dark backgroud

En komplet finansiel konsolideringsløsning, der er hurtig og nem at implementere

Systemet Clausion Financial Performance Management indeholder mange intelligente og unikke funktioner til at understøtte og strømline din finansielle konsolideringsproces, hvilket gør dit arbejde nemmere. Vores færdiglavede økonomiske rapporteringspakker forenkler og strømliner dit daglige arbejde. Uanset om du beskæftiger dig med ændringer relateret til fusioner, opkøb eller lovmæssige ændringer, er opdateringer nemme. Spild ikke tid på forandringsledelse, når det er blevet gjort for dig.

Unik IFRS-pakke

Clausion har en unik tilgang til finansiel konsolidering. IFRS-løsningen inkluderer færdiglavede IFRS-kontoplaner og omfattende skabeloner til regnskabsrapporter.

Clausions IFRS-løsning opdateres konstant, og nye lovændringer implementeres løbende i nye pakkeversioner. Dette er ikke begrænset til IFRS  – ofte er lokale GAAP’er såsom K3 eller FAS inkluderet i rapporteringspakken.

data on paper

Nemt at implementere, nemt at bruge

Clausions løsninger er kendt for deres brugervenlighed. Implementeringen af Clausion-systemet er designet til at være let, hurtig og enkel. Efter implementeringen kan kunderne administrere og udvikle systemet selvstændigt, hvis de ønsker det. Clausions professional services og kundesupport er altid kun et telefonopkald væk.

workplace team

Synergifordele ved at kombinere finansiel konsolidering med forretningsplanlægning

Clausion tilbyder meget mere end en effektiv løsning til finansiel konsolidering. Kombinér finansiel konsolidering med Clausion forretningsplanlægning og brug dataene multidimensionelt– på samme platform. Løsningen til forretningsplanlægning omfatter effektive måder at håndtere f.eks. salgs- og driftsplanlægning, finansiel planlægning, operativ planlægning, budgettering og prognosticering.

mies ja tietokone

Med Clausion får du altid:

  • En samlet integreret løsning til forretningsplanlægning og finansiel konsolidering.
  • Nem integration med andre forretningssystemer såsom ERP, CRM m.fl.
  • Hurtig og nem at implementere.
  • Løbende udvikling og nye funktioner.
  • Dedikeret kundesupport og professional services – altid med best practice-brancheekspertise.

Systemudvikling med kunder

Clausions værktøjer er udviklet sammen med kunder baseret på hundredvis af brugercases og mange års ekspertise. Dette gør det til et unikt økonomistyringsværktøj, som er nemt at bruge og hurtigt at implementere.

Vil du gerne gøre dit liv nemmere med finansiel konsolidering?