laptop with clausion system

Komplet finansiel konsoliderings­løsning for koncerner

Clausions finansielle konsolideringsløsning er unik for koncerner grundet det alsidige indhold, som man kan bruge her og nu. Den omfattende løsning inkluderer også professionelle services og supporttjenester. Alsidige værktøjer og integrationer sikrer en problemfri dataoverførsel fra hundredvis af forskellige forretningssystemer.

ipad with dark backgroud

En omfattende og pålidelig løsning

Uanset om du skal udarbejde et regnskab i henhold til K3, FAS eller IFRS, vil Clausions brugervenlige og nøglefærdige løsning effektivisere din tid. Når du automatiserer dine kernefunktionaliteter ved konsolidering, sparer du en masse tid, uanset om du rapporterer månedligt, kvartalsvis eller kun én gang om året.

Clausions løsning for finansiel konsolidering omfatter resultatopgørelse, balance og finansieringsoversigt med noter. Derudover sikrer systemets basale funktioner, såsom automatiseret omregningsdifferenceberegning, færdige funktioner til elimineringer og mulighed for at separere tallene ned til regnskabsbilagsniveau, at du sparer tid på rapportering og konsolidering.

IFRS-reglerne spiller i øjeblikket også en vigtig rolle i K3- og FAS-regnskaberne i overensstemmelse med den svenske/finske regnskabslov. Hvis dine behov ændrer sig, for eksempel med en børsnotering, og din virksomhed går over til IFRS-rapportering i stedet for K3/FAS, er overgangen med Clausion ganske simpel.

data on paper

Vores eksperter hjælper dig

Vores erfarne eksperter hjælper dig på rette vej, godt drevet af en omfattende konsolidering og substansekspertise inden for finansiel konsolidering. Vi kan også være behjælpelige som en midlertidig ressource, i tilfælde af at der opstår uventede omstændigheder.

Vil du gøre finansiel konsolidering hurtigere og mere pålidelig?