laptop with clausion system

Komplet finansiel konsoliderings­løsning for børsnoterede virksomheder

Clausions finansielle konsolideringsløsning for børsnoterede selskaber er unik grundet det omfattende indhold, der kan benyttes her og nu. Den omfattende løsning inkluderer også professionelle services og supporttjenester. Alsidige værktøjer og integrationer sikrer en problemfri dataoverførsel fra hundredvis af forskellige forretningssystemer.

man with laptop

Pålidelig og brugervenlig løsning

Clausions løsning for finansiel konsolidering omfatter resultatopgørelse, balance og finansieringsoversigt med noter. Derudover sikrer systemets basale funktioner, såsom automatiseret omregningsdifferenceberegning, færdige funktioner til elimineringer og mulighed for at separere tallene ned til regnskabsbilagsniveau, at du sparer tid på rapportering og konsolidering. Takket være vores løsning kan du også gøre ESEF-rapportering nem og effektiv.

Vores erfarne eksperter hjælper dig på rette vej, godt drevet af en omfattende konsolidering og substansekspertise inden for finansiel konsolidering. Vi kan også være behjælpelige som en midlertidig ressource, i tilfælde af at der opstår uventede omstændigheder.

two women in front of computer

Arbejd tæt sammen med revisorerne

Clausions finansielle konsolideringseksperter følger nøje med juridiske reformer og ændringer i de forskellige standarder. Vi samarbejder med revisorerne og følger nøje  det nøjagtige indhold af IFRS-reglerne og deres effekt på regnskabsføring, anvendelse, fortolkning og præsentation af noterne. Så du kan være sikker på, at vores færdige løsning til finansiel konsolidering i henhold til IFRS er opdateret og understøtter rapporteringen af ​din børsnoterede virksomhed, helt i overensstemmelse med lovgivningen.

Vil du høre mere om en unik løsning for finansiel konsolidering til børsnoterede virksomheder?