Planlægnings­system for transparent planlægning i realtid

Kombinér salg og operativ planlægning (S&OP), økonomisk planlægning, rapportering, budgettering og prognosering. Vær altid opdateret omkring, hvad der sker i din virksomhed.

cloud services

Med en verden, der er i konstant forandring, ønsker virksomheder at fokusere på at analysere data – i stedet for på selve indsamlingen af data. Det er lettere sagt end gjort, hvis dataene er spredte, og der spildes tid på at indsamle dem fra forskellige steder og kilder.

Indsamling af data kræver en platform, der både er skalérbar og nem at bruge. Ved at være integreret i forskellige forretningssystemer, datakilder og konvertere alle data til en samlet form fungerer Clausion som et “nervecenter” for alle økonomiske data.

ipad with dark backgroud

Unik løsning med regnearksteknologi

Udover at indsamle og kombinere data tilbyder Clausion smarte og effektive værktøjer til forretningsplanlægning og rapportering. Clausion Cloud er nemt at bruge for alle, der er bekendt med Excel-lignende regneark.

Moderne og multidimensionelt planlægnings- og rapporteringssystem

Clausions løsning til forretningsplanlægning er skalérbar for forskellige typer virksomheder og er bygget ind i en moderne, sikker og pålidelig Cloudløsning. Takket være integrationer er dataoverførsel fra alle forretningssystemer ligetil.

pile of papers and data for planning

Finansiel planlægning + driftsplanlægning = helhedsbillede

I kernen af den finansielle planlægning finder man de valutabaserede beregninger af resultatopgørelsen, balanceposterne og cash flow-analysen, som er baseret på organisationsstruktur, alternative hierarkier, profit- og omkostningscentre.

Foruden den løbende ledelsesrapportering kan målsætning, budgettering og prognosering bygges på regnskabsdata.

Den operationelle planlægning fokuserer tættere på den udvalgte del af forretningen og udnytter den multidimensionelle tilgængelighed af data. Dette muliggør brugen af ​andre “drivere” og målte værdier end valutaer og organisationsstruktur.

e-book

Hvad skal man overveje, når man investerer i et budgetsystem?

Vi har samlet en guide til jer om de ting, som er vigtige at overveje ved anskaffelsen af et budgetsystem. Download guiden, og udnyt vores tips!

Er du interesseret i at se, hvordan Clausion kan hjælpe din virksomhed med forretningsplanlægning?