laptop with BI report view

Visualisér dine data

Clausion tilbyder forskellige løsninger, der dækker alle dine behov inden for BI-rapportering. Vores unikke teknologi giver dig mulighed for at visualisere forskellige KPI-visninger (Key Performance Indicator) via regneark. Vi tilbyder desuden integration til alle større BI-platforme, hvis det skulle være din valgte BI-strategi.

Vores løsninger passer fleksibelt til dine BI-rapporteringsbehov – præcis som med al rapportering hos Clausion. Start i det små, og sigt højt.

numbers on ipad

Vælger du Clausion, får du hverken behov for at separere datavarehuse eller et større team af dataanalytikere for at komme i gang. Samtlige rapporteringsstrukturer og brugerrettigheder er standardfunktioner med valget af Clausion. Alle vores Cloud Control-brugere er oplært til at bygge fantastiske KPI-grafer. Visualisér de skjulte dataindsigter med Clausion.   

Integration? Du behøver ikke bekymre dig

Integration – hvis din virksomhed har valgt at gå med separate BI-platforme, har vi løsningerne, der flytter dataene mellem systemerne. Alle strukturer og brugerrettigheder følger med – du kan nemt få meget mere ud af dit BI-værktøj med Clausion.    

Ønsker du at flytte dine rapporter op på det næste niveau?