Nervecenter for finans­afdelingen

Clausions system sparer tid for virksomhedens finans- og økonomiafdeling! Med vores hjælp kan du blive analytiker på egen hånd og tilføre merværdi til virksomheden – i stedet for blot at indsamle data. Budgetlægning og prognosering skal ikke kun være et ansvar, der ligger hos økonomiafdelingen, men derimod en proces, der udnyttes i hele organisationen – ved hjælp af en brugervenlig Cloud-løsning.

Clausion-løsningen er integreret i ethvert virksomhedssystem. Således har du adgang til alle data samt de tal, du ved, du kan stole på.

pile of papers and data for planning

Mod rullende prognosering

Selv den dag i dag betragter mange virksomheder budgettet som en prognose for kommende indtægter og arbejder hårdt én gang om året for at få det lagt. Budgettet bør dog være en aktiv handlingsplan, der hjælper virksomheder med at opnå det bedst mulige resultat. En nøglefaktor er at bevæge sig mod en rullende prognosering, som hjælper med at skabe en større nøjagtighed i prognosen.  

Små ting – store forandringer

Havde du ikke held med at lande den store aftale? Eller fik du gode nyheder og fik den aftale i hus, som du ellers troede allerede var tabt – og som skulle vise sig at blive noget af en gevinst? På den ene eller anden måde er du nødt til at kunne reagere aktivt og tage hurtige beslutninger. Den største fordel ved en rullende prognosering er, at virksomheden kan reagere til tiden, og prognosen bliver opdateret hver dag.

Clausions eksperter har hjulpet mange mellemstore og store virksomheder med deres budgetlægning og prognoseringsprocesser.Læs artiklen, der viser, hvordan du implementerer en kontinuerlig prognosering af økonomien i virksomheden og gør det til jeres største styrke.

numbers on ipad

Budgetlægning

Budgetarbejde i den moderne virksomhed er et evigt forandringsarbejde. Derfor er fleksible og pålidelige budgetværktøjer altafgørende. Clausions løsning fungerer som et “nervecenter” for finans- og økonomiafdelingen og sikrer, at ingen tal forvrænges, og at alle tal er ens for alle brugere. Pålidelige tal garanterer pålidelige beslutninger. Tøv ikke med at tage det første skridt ind i det moderne planlægningsarbejde med Clausion.

Hvad alle virksomheder bør vide om virksomhedsbudgettering. Læs mere!

e-book

Hvad skal man overveje, når man investerer i et budgetsystem?

Vi har samlet en guide til jer om de ting, som er vigtige at overveje ved anskaffelsen af et budgetsystem. Download guiden, og udnyt disse tips!

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan Clausion kan hjælpe din virksomhed med prognosering?