Bedre beslutninger for din forretning

Clausion er en uafhængig og erfaren vækstvirksomhed, der tilbyder Cloudbaserede virksomhedsløsninger inden for performance management og services, hvilket giver vores kunder mulighed for at få succes i hverdagen. Clausions løsninger er ikke alene nemme at implementere, men er også super brugervenlige i praksis. Vores konsulenter er meget erfarne og er klar til at hjælpe dig.

person climbing a mountain

Vækstvirksomhed med mange års erfaring

Clausion blev grundlagt tilbage i marts 2018, da Basware solgte deres virksomhed inden for financial management til en fond ledet af Verdane. Clausion har haft stor succes inden for financial management software samt servicevirksomhed i de seneste 25 år.

Siden maj 2022 har clausion været en del af insightsoftware.

Vores stab består af tæt op mod 100 eksperter i økonomi og software. Vi arbejder med research og udvikling, konsulentvirksomhed, kundeservice samt salg og marketing.

Clausion har en stor kundebase bestående af hundredvis af store og mellemstore virksomheder og kunder fra den offentlige sektor. Vores kundekreds omfatter de største pensionsselskaber, banker, byer, kommuner og kommunale servicecentre samt et stort antal internationalt virksomme børsnoterede og private virksomheder af forskellig karakter.

Vores industri-uafhængige løsning kombinerer finansiel konsolidering og forretningsplanlægnings-systemer – og egen add-on pakkeløsning til IFRS, enhver og den offentlige sektor.

Clausion hjælper virksomheder med en Cloudbaseret løsning, så de kan træffe bedre beslutninger i deres daglige virke. Interesseret?