two colleagues side by side

Professionelt serviceteam – støtter dig hele vejen

Vores dybt professionelle serviceteam støtter din virksomhed i dagligdagen såvel som i uventede situationer. Den store ekspertise garanterer dig den bedste hjælp i din virksomhed.

woman in front of computer with coffee

Nem og hurtig implementering

Det er hurtigt og nemt at implementere Clausions system. De professionelle konsulenter – som du allerede kender – fortsætter med at samarbejde med din virksomhed, selv efter implementeringsprojektet er gennemført. Du kan derfor være sikker på, at de kender alle de forskellige nuancer i dit systemmiljø og din virksomhed.

Administratorservice

Sommetider overrasker livet, og i så fald er det godt at vide, at hjælpen er nær. Uanset om der er en midlertidig mangel på arbejdsressourcer på grund af barsel, orlov eller langtidssygemeldinger, står Clausion klar til at hjælpe. Nogle gange skal virksomheder, især børsnoterede virksomheder, endda tage hensyn til ressourcemangel i deres risikoplan. Takket være den stærke ekspertise kan Clausions professionelle servicekonsulenter midlertidigt hoppe ind i virksomhedens administration for eksempelvis at hjælpe med at færdiggøre regnskabet til tiden.

Få hjælp til at udarbejde årsregnskabet

Alle, der arbejder med økonomi, ved, at tidspunktet for årsregnskabet er den travleste tid på året. Clausion støtter dig under indberetningsprocessen, så arbejdet også her forløber problemfrit.

Vores konsulenter er booket til at hjælpe med regnskabet i god tid, så vær forberedt, og sørg for at få den nødvendige støtte, når det er tid til at få styr på regnskabet.

“Samarbejdet har været utroligt – vi har samarbejdet med topkonsulenter inden for branchen. Det er ofte et problem i systemprojekter, at vi økonomer taler et andet sprog end den tekniske ekspert, der sidder på den modsatte side af bordet – det er slet ikke tilfældet med Clausion. Konsulenterne er finansbranchens virtuoser, som også kender den tekniske side af systemet ned i detaljer. Det har været en meget stor fordel.”

Anneli Raskila, Økonomichef, Parmaco

“Clausions løsning er absolut god til koncernrapportering. Den har alle de muligheder, som er relateret til IFRS-rapportering og resultatopgørelse, balance og cash flow. Når formlerne først er blevet opbygget, kan rapporterne fås med et tryk på en knap.”

Taru Suutari, økonomichef hos Elenia

Uanset om du har behov for ovenstående services eller måske vedligeholdelsesrådgivning, forretningsordninger i systemet eller en gennemgang af best practices, er vores professionelle serviceteam klar til at hjælpe dig.